Bedste seng i test
marts 17, 2015  //  By:   //  Tilbud på et produkt  //  No Comment

Hos Seng.nu har de testet et bredt udvalg af senge. Testvinderen blev Venus No. 1, fordi du her får masser af kvalitetsseng for dine penge.

Du kan læse hele testen af senge her

Hvad får du når du køber en Venus No.1

Seng.nu’s test viser at du får mest for dine penge, hvis du køber en Venus No.1 kontinentalseng. Det er en dansk produceret seng, hvor der i høj grad er gjort noget ud af alle detaljerne. Det er ikke en fancy pancy seng, men derimod en seng hvor der har været fokus på at man skal sove godt.

I testen er har der som sagt været fokus på kontinentalsenge. Det vil sige, at det er senge med flere lag af madrasser. Det betyder at Venus No.1 nederst har en god to-lags boxmadras med henholdsvis bonell fjedre og pocketfjedre, hvilket for de fleste vil være den bedste type af boxmadras. Ovenpå boxmadrassen er der så placeret en springmadras som er zoneopdelt for at du får en god tilpasset støtte til de forskellige dele af din krop. En af de ting som virkelig giver dig mere end mange af de andre senge, og det som er med til at gøre den til bedst i test, er at det øverste lag også er i super høj kvalitet. Her er det muligt at vælge mellem enten en god memory foam topmadras eller en latex topmadras. Mange glemmer at topmadrassen er den madras som vi egentlig er mest i kontakt med, og det derfor også er super vigtigt vælge en kontinentalseng med en god topmadras.

Det som i sidste ende gør at dette er den seng som vinder denne test, er at prisen er sindsyg lav i forhold til de senge som kan det samme.

Du kan købe Venus No. 1 her

About the Author :

Related News

Leave a reply