Dårligt blodomløb i arme og ben – Har du kolde hænder og fødder?
august 27, 2014  //  By:   //  Viden  //  No Comment

Der er mange der døjer med dårligt blodomløb. Få gang i blodomløbet igen med Ginkgo Biloba fra Wellvita.

Du kan købe Ginkgo Biloba her – et naturligt produkt der forbedre dit blodomløb

Få en hverdag uden kolde hænder og fødder 🙂

Sæt gang i dit blodomløb – en bedre løsning end at sove med uldne sokker

Når man kommer lidt op i alderen, så oplever rigtig mange at du før svære at huske, og at ens hænder og fødder generelt er lidt koldere end de plejede at være. Dette skyldes ofte at ens blodomløb ikke er så godt mere. Der er dog mange der ikke ved at dette er grunden. Det er rigtig træls at døje med nedsat blodomløb. De fleste vil løse det med at gå og sove med store uldne sokker, men det er selvfølgelig bedre at gøre noget ved det underliggende problem i stedet. Med Ginkgo biloba og Vitami B6 er det muligt at få sat gang i blodomløbet igen. Det er veldokumenteret at stofferne fra Ginkgo træet har rigtig positive virkninger på blodomløbet. Du får faktisk et af de mest veldokumenterede naturmidler i verden.

Hjælper ikke kun på kolde fødder og hænder

De fleste ved at ældre har svære ved at huske, men der er ikke ret mange der ved at en af grundene ofte er for lavt et blodomløb. Du skal selvfølgelig huske at holde din hjerne igang, og motionere den hver dag, men det er også vigtigt at sørge for at blodomløbet er som det skal være, hvilket du kan gøre med Wellvita Ginkgo Biloba naturproduktet. Et dagligt tilskud gør at du hurtigt får en meget bedre hukommelse.

Et dårligt blodomløb kan mærkes i hele kroppen

Hvis dit blodomløb ikke er så godt, så indebærer det at ilt, vigtige næringsstoffer, hormoner m.m. ikke kommer ud i alle kroge af din krop, som de burde. Det vil sige, at ikke alle organer og dit væv ikke får den næring der skal til for at virke bedst muligt. Hvis du er opmærksom på symptomerne i forbindelse med nedsat blodomløb, så kan du heldigvis gøre noget ved det.

Udover at transportere næring ud i kroppen, så fungere blodkredsløbet også den modsatte vej. Det betyder at det er en meget central rolle i fjernelse af de affaldsstoffer som cellerne generere.

Symptomer på dårligt blodomløb

Når blodomløbet ikke fungere som det skulle i dele af din krop, så vil du opleve de symptomer som følger med, når der ikke er ordenlig cirkulation. Det mest tegn på at blodets cirkulation ikke er godt nok, er at dine hænder, ben og fødder bliver påvirket. Normalt vil det betyde at dine hænder, ben og fødder føles ekstra kolde. Symptomer kan dog også opstå i mere vitale dele af din krop, som f.eks. hjernen og hjertet. Hvis du kan mærke symptomer på dårligere blodomløb så er det en god ide at behandle disse underliggende årsager.

Mange føler det dårlige blodomløb i benene først

Benene og vores arme er de længste lemmer, og derfor ofte også det sted du tidligst vil kunne føle symptomerne på dårlig blod cirkulation. Tit starter det med følelsesløshed i hænder, fingre, ben eller fødder, og de føles kolde. Rigtig mange mennesker vil starte med at føle et dårligt blodomløb i benene først. Du bør ikke nøjes med at tage et par uldne sokker på, i dette tilfælde. Tag i stedet et produkt som Ginkgo Biloba, så du kan få gang i systemet igen, og undgå de andre symptomer også.

Symptomer i andre dele af kroppen

Hjerne bruger en stor del af blodet, og hele 20% blodet cirkulere op til hjernen. Hjernen har ganske simpelt brug for en stor mængde af blod, for at fungere ordenligt. Det betyder at det er vigtigt at blodomløbet er i orden. Hvis din hjerne ikke bliver forsynet med nok blod, så vil du kunne opleve at du let bliver omtåget, har problemer med hukommelsen og dine tanker er uklare. I slemme tilfælde vil du endda have tendens til besvimmelse. Folk der ikke har nok blodomløb til hjernen får derudover også oftere hovedpine.

Hjertet kan også blive påvirket af et dårligt blodomløb. Dette kan fører et højere blodtryk, forhøjet kolesterol og smerte i brystkassen med sig. Du bliver derudover også hurtigere forpustet, hvis du f.eks. går op ad trapper.

Leveren skal selvfølgelig have frisk blod, for på bedste vis at kunne rense kroppen, men derudover hjælper leveren også med at overvåge blodtrykket. Hvis du har et dårligt blodomløb til dine nyre, vil du ofte kunne se det ved at du får høvede hændre, fødder og ankler. Du vil højst sandsynligt også føle dig mere træt end ellers.

 

Mange grunde til at sørge for at have et godt blodomløb

Det er ikke særlig rart at have problemer med blodomløbet, men heldigvis har træet Ginkgo i rigtig mange år hjulte mennesker med et for lavt blodomløb til en bedre hverdag. Flere og flere lider af et nedsat blodomløb, blandt andet på grund af vores livsstil. F.eks. kan rygning negativt påvirke blodet cirkulation.

 

Køb produktet der giver dig et bedre blodomløb her

 

About the Author :

Leave a reply