Køb den rigtige topmadras og få en bedre søvn
august 22, 2014  //  By:   //  Tilbud på et produkt  //  No Comment

Hvis du gerne vil have den optimale søvn, så kræver det ikke kun en god seng og en god dyne. Topmadrassen har en større indflydelse på din nattesøvn end langt de fleste er klar over. Der er også stor forskel på gode og dårlige topmadrasser, og det gælder derfor om at købe den helt rigtige. Udover selve kvaliteten som topmadrassen har, så skal du også være klar over et par småting som har indflydelse på om den er god for netop dig.

Se hvilke 3 topmadrasser vi ser som de bedste nederst i indlægget

Skal du købe en topmadras af memory skum eller latex?

Der findes i grove træk fire forskellige typer af topmadrasser. Her på siden vil vi kun beskæftige os med to af dem, for det er her du får nogle gode af slagsen. Der er henholdsvis tale om skum topmadrasser og latex topmadrasser.

Derfor skal du vælge at købe en skummadras

Skum topmadrassen er den mest solgte type. Det er den fordi du får madrasser af en rigtig høj kvalitet, og så har en god skummadras den evne at den tilpasser sig din krop. Det vil sige, at den ud fra din kropsvarme former sig så du kan ligge blødt og dejligt. En dårlig topmadras vil gøre det modsatte, altså at forme dig efter hvordan den, men den gode skummadras bruger altså din kropsvarme til at tilpasse sig så den har de helt rigtige former. Det er muligt at få en ganske god topmadras fra omkring 2000 kroner. Skal du have den absolut bedste skummadras skal du regne med omkring 3-4000 kroner.

Ulemper ved skummadrasser og hvorfor flere og flere vælger latex topmadrasser

På samme måde som det er smart at skummadrassen bruger din varme til at ændre forme, så har det også en ulempe. Skummadrasssen holder nemlig på varmen, og det gør at den kan blive ulidelig varme på en dag hvor solen har skinnet fra en skyfri himmel. På sådan en sommerdag, vil man let kunne svede, og det er ikke nok at have en sommerdyne. Topmadrassen kan have lige så stor en indflydelse på om du kommer til at svede eller ej. Det er muligt at få gode topmadrasser der har såkaldt 3D betræk der afhjælper noget af problemet og hjælper varmen til bedre at slippe væk, men hvis du skal have en rigtig dejlig kølende topmadras, så er det et bedre bud at købe en topmadras af latex.

Latex er fra naturs side ventilerende og det giver en behagelige madras hele året rundt. Køber du en latex madras af en ordenlig kvalitet, så får du samtidig en god fast topmadras. Latex topmadrasserne er modsat skummadrasserne faste, hvilket ikke skal forveksles med hård, for det er de ikke, men det giver en god modstand hvilket faktisk gør at du ligger godt og får den rette støtte. For at få de bedste topmadrasser af latex skal du kigge på densiteten. Det er målet for hvor meget fasthed de har. De normale madrasser har en densitet på 55-60 kg/m3, men det er en god ide at finde en af høj kvalitet som har 70+ kg/m3 i densitet. Så får du en fantastisk madras lige meget hvilken vægt du har, og så sikre du at du ikke ender med at få dårlige skuldre eller hofter på grund af topmadrassen, som dårlige topmadrasser ellers godt kan være med til at skabe.

Ekstra kølende topmadras

Er du en varm person, så kan det være en god ide at finde en ekstra kølende topmadras. Der findes flere indenfor området, men en god lates topmadras hvor der er skudt kølende gel ind i selve latexkernen vil ofte være det perfekte. Med sådan en topmadras vil selv ham/hende der normalt sveder som et vandfald om sommeren få væsentlig lettere ved at sove.

3 bud på den bedste topmadras

Meget kommer an på hvem du er, og hvad du godt kan lide, men her er tre bud på den bedste topmadras til en overkommelig pris.

3D Memory K60 topmadrassen

3d_memory_foam_topmadrasDette er en skummadras i en fantastisk lækker kvalitet. Med hele 6 cm tyk kerne, så giver den en rigtig god komfort. Samtidig har den fået 3D cover, hvilket giver den en bedre ventilation en normale skummadrasser. Læs mere om den her

Du kan købe den her: 80×20090×200140×200180×200

 

 

 

 

Latex Art topmadras

latex_artDette er en rigtig god topmadras, uden at du skal betale en formue for den. Det som vi vil kalde bedste til prisen, og det rigtige valg af topmadras for de fleste. Det er en rigtig velgennemført topmadrs, med en kerne på 3 cm latex, der giver en god og stabil nattesøvn. Du kan læse mere om den her.

Du kan købe den her:  80×20090×200140×200180×200

 

 

 

Ocean Blue latex – ekstra kølende topmadras

topmadras_ocean_blue_1Her får du en af de bedste topmadrasser på markedet. Specielt for os der har det lidt varmt om natten, så er det det perfekte valg. Den har fået afkølende gel skudt ind i latexkerne, og du får derfor en dejlig kølig og behagelig latex topmadras. Du kan læse mere om den her.

Du kan købe den her:  80×20090×200140×200180×200

About the Author :

Related News

Leave a reply