Køb Øl, Vin, Sodavand og dagligvarer i Tyskland online
november 8, 2014  //  By:   //  Viden  //  No Comment

Hvis du skal have købt stort ind af f.eks. øl, vin og spiritus så er de fleste nok klar over at der kan være mange penge at spare ved at tage over grænsen. Rigtig mange penge endnu. De fleste har dog ikke altid lige mulighed for at tage ud og lave grænsehandel i Tyskland, men det behøver du faktisk heller ikke.

Du kan lave grænsehandel online!

Det er http://www.netpris.dk/ som giver dig muligheden. Bor du i Sønderjylland, så er en endnu bedre mulighed dog måske GPris.dk. Her skal du godt nok selv lige køre over grænsen, men du slipper for at skulle igennem hele butikken. Du bestiller ganske simpelt dine Øl, vin, sodavand og dagligvarer online, og så står de og venter på dig lige lidt udenfor Kruså. Dette er faktisk en rigtig nem og samtidig super billig måde at handle øl, spiritus og vin online.

Du bestiller online, så du slipper for udsolgte varer når du kommer frem, for du har allerede bestilt præcis det som du mangler, og som du gerne vil have til din fest eller lignende. Gpris.dk har et kæmpe udvalg af billig sodavand, øl, vin, slik, kaffe, kattemad, hundemad, cider og alt det andet som giver mening at handle på den anden side af grænsen.

Det gør grænsehandel så meget nemmere!

About the Author :

Leave a reply