Lån penge: 18 år, 19 år, 20 år, 21 år, 22 år og 23 år
februar 5, 2015  //  By:   //  Viden  //  No Comment

Det kan være svært at finde lån, hvis man er under 23 år gammel. Mange steder sætter en grænse for hvor gammel man skal være, for at få lov til at tage et forbrugslån.

Lån penge 18 år – Lån18.dk: Dette er et site som har specialiseret sig i forbrugslån og kviklån til unge mennesker.

Hvis du er ung, og af den ene eller den anden grund har brug for et lille lån, så er der her masser af muligheder, som du let kan sammenligne med hinanden, så du kan se hvilke steder som passer bedste for dig.

Lån penge hvis du er 18 år nu

I skrevne stund er der 4 forskellige muligheder for at låne penge hvis du bare er mindst 18 år gammel. Flere af disse er såkaldte kviklån, hvor du ikke får lov til at låne mere end 10.000 kroner. Den bedste mulighed for at låne et større beløb end dette må være Santander. På listen kan du se at det er muligt at låne helt op til 350.000 kroner. Langt de fleste har selvfølgelig ikke brug for så store lån, men hvis du f.eks. har brug for et lån på 20.000 kroner, så kunne dette også være en god mulighed.

Tag et kig på http://xn--ln18-qoa.dk/ (oversat hedder adressen lån18.dk)

Lån penge uden at stille sikkerhed

Når du tager et forbrugslån, så er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet. Det kan godt være en stor fordel når man er ung. Der har selvfølgelig ikke været så mange penge til at spare penge op i ting, som man kan stille som sikkerhed, og det giver derfor mening. Unge mennesker har derimod mange gode arbejdsår foran sig, hvor det er muligt for at komme til at tjene godt, og dermed have råd til at betale lånet tilbage.

Når du tager et kviklån eller et forbrugslån, så er det dog vigtigt at du ved at du har en indtægt over den kommende tid, og dermed også ved hvordan pengene skal betales tilbage. For det første er det nemmere at få et lån så, men for det andet, så får du det meget bedre med at låne penge, hvis du også er helt klar over hvordan de skal betales tilbage igen.

Gratis kviklån hvis du ikke har lånt penge før

Hvis du bare er på jagt efter et helt lille beløb. Det kunne være til køb af ny computer, eller det kunne være til studiebøgerne, som man selvfølgelig skal have, hvis man er studerende, så har du som ny låner en ganske god mulighed for at få et gratis lån. Flere låneudbydere giver deres nye kunder en mulighed for at låne 3-4000 kroner gratis første gang.

Du kan se hvem du kan få gratis lån hos her: lån 3000 kroner gratis

Når man er ung og låner penge

Grunden til at det kan være svære at finde et lån hvis du er under 25 år gammel, er at lånudbydere af forbrugslån hvor du ikke behøver at stille sikkerhed, forudsætter at hvis man er 20 år gammel, så er ens indtægt ikke så høj. Men hvis du ved at du får penge ind på din konto igen om f.eks. 14 dage, så bør du selvfølgelig kunne låne penge på lige vilkår som alle andre.

Lån til unge under 25 år

 

About the Author :

Related News

Leave a reply