Tilbud på en god moskusdyne
august 12, 2014  //  By:   //  Tilbud på et produkt  //  No Comment

Hvis du ikke har passet og plejet din dyne ordenligt, så er det nok på tide at anskaffe dig en ny dyne. En god moskusdyne er et fortræffeligt valg.

Køb en moskusdyne i høj kvalitet med prisgaranti her

Ovenstående dyne kan du snildt vaske i din vaskemaskine ved 60 grader, så du slipper for det jeg skal til snakke om.

Vi vasker ikke vores dyner nok – men det er også en god ide at udskifte sin dyne mere

Flere undersøgelser viser at hele 12 procent af danskerne ikke vasker deres dyner nogensinde! Det synes jeg godt nok er et vildt tal. Hvis man har en sin dyne i op til 10 år, så betyder det at husstøvmider og deres ekstrementer ophober sig i dynen, og at den efter de 10 år kommer til at veje 10% mere på grund af dette. Det er ulækkert, og kan være en stor grund til at man ender med at blive allergisk. Er du allerede allergisk, så er det endnu vigtigere at man sørger for at få vasket sin dyne, og at man en gang i mellem får udskiftet sin dyne. Jeg vil anbefale at man ikke venter 10 år med at købe f.eks. denne lækre moskusdyne, da selve dynen også bliver slidt efter et stykke tid, og du derfor af mange forskellige grunde vil få en meget bedre søvn i en ny og lækker moskusdyne.

Mere end 9 procent af befolkningen er overfølsomme overfor husstøvmider og bør vaske og udskifte dynen oftere

Der er en stor sandsynlighed for at du enten allerede er, eller du bliver overfølsom over for husstøvmider. Hele 9 procent af den danske befolkning er det nemlig allerede. Når du køber en ny lækker moskusdyne eller gåsedunsdyne er det derfor vigtigt at du fremover også sørger for at få den vasket fra tid til anden. Det er nemlig ikke nok bare at skifte sengetøjet. Det er også en god ide at udlufte sin moskusdyne fra tid til anden. Det giver ikke en lige så god effekt som det gør at vaske den, men det er bedre end at lade husstøvmiderne mæske sig uden nogen form for frisk luft.

Et andet godt trick til at få din moskusdyne til at holde længere, er at du vender den om morgenen, når du står op. På den måde får den del af dynen som du har ligget og svedt på ny frisk luft, og det kan snildt give din dyne flere nye måneders ekstra levetid.

Har du ikke behandlet din dyne ordenligt de sidste par år, så er det dog en god ide at starte på en frisk, og købe en helt ny dyne. Her er du 100% garanteret for at der ikke er nogle husstøvmider.

Se en anden virkelig lækker moskusdyne her

Et sidste godt råd til valg af dyne er at sove med en dyne der passer til den sæson man er i. Både i forhold til hvor god en søvn du vil få, og i forhold til husstøvmiderne giver det mening ikke at sove med en dyne der er for varm. Derfor er det en god ide at anskaffe 2-3 forskellige dyner, og sove med den der passer til sæsonen.

Du kan se flere forskellige moskusdyner her.

 

 

Lige meget hvilken by du bor i, så er det muligt at købe en god moskusdyne online 😉

About the Author :

Related News

Leave a reply